O NÁS

Dovážíme pro Vás mandle od španělských malofarmářů z okolí Granady. Tyto božské plody jsou ihned po sklizni uchovány v chladu přesně tak, jak to mají rády. V nabídce máme tři odrůdy a zpracováváme je v naší pražírně v Buštěhradu výhradně ručně a jak jinak než s láskou. Při výrobě používáme extra panenský olivový olej z rodinné farmy Lopez Montero, který je ověnčen medailemi za zásluhy. Špičkový olej dodá našim praženým mandlím ten správný punc. Jednou ochutnáte a už nechcete jinak. 

Oblíbenou příchutí je japonský ume ocet. Mandle chutná slano-kysele po umeboshi švestičkách a mořské soli. Japonci ocet používají hlavně k pročištění střev. Je zásaditý a pomůže i při pálení žáhy.

Olivový olej kapeme jen zlehka, takže mandle nejsou mastné, a protože je růžová himalájská sůl jemná, nejsou mandle ani přesolené. Zákazníci to kvitují a my vřele děkujeme za jejich přízeň!

Martina Sejkorová